proiect de comunitate in bihor

noi am ales alt viitor.

Re: proiect de comunitate in bihor

Postby delfinio » Thu Nov 01, 2012 6:20 pm

desigur, asa o sa fac, am anuntato o data pe oradea in tranzitie la facebook, dar atunci am pus doar link-ul. apropo, cand ai de gand sa te muti la tara?
delfinio
 
Posts: 64
Joined: Mon Sep 03, 2012 7:49 pm

Re: proiect de comunitate in bihor

Postby Sorin » Sun Nov 04, 2012 8:33 pm

Eu mi-as dori tare sa ma mut acolo, dar mai intai trebuie sa fac casa si sa gasesc o modalitate care sa-mi asigure traiul in paradigma actuala. Sper sa mai am timp. Daca nasoalele vin mai repede decat le astept eu, atunci si mutatea mea acolo va fi una precipitata.
Doctorii imi spun ca sunt nebun, dar vocile din cap ii contrazic.
Sorin
 
Posts: 104
Joined: Tue Jun 26, 2012 11:08 am
Location: Bucuresti

Re: proiect de comunitate in bihor

Postby delfinio » Tue Dec 18, 2012 10:40 am

am primit un mesaj privat de la frank si ii am raspuns dar am impresia ca nu a ajuns asa ca fac public mesajul lui si raspunsul meu.

Salut! Cum e acolo, la voi? Primiti oaspeti? Ce anume este de munca? Este oras, sunt piete, magazine, pensiuni? Voi aveti spatiu, apa calda, baie? Ce utilitati aveti? Ce proiecte aveti?

salut! aici la noi este munte, padure de fag si pasune de trifoi, primim oaspeti cu cea mai mare placere, de fapt avem intentie de a sa marim comunitatea cat se poate, asa ca primim si oaspeti permanenti, ne oferim sa ajutam pe oricine sa se stabileasca in satul astea, este un sat micut, doar 100 de locuitori, de munca este mult, in agricultura, in padure, cu animale, nu ar fie o problema sa gaseasca de lucru cineva. avem un orasel de 5000 de locuitori la doar 5 km, si unul de 20000 locuitori la 30 iar oradea la 80. avem doua camere libere, avem baie cu apa calda, proiectul nostru este sa repopulam satul in care stam ca sa putem dezvolta proiecte de cooperare impreuna cu restul famililor, deocamdata producem tot ce ne este posibil si crestem capre ca sa vindem branza pentru a ne asigura banii ca sa ne cumparam si platim restul. deocamdata suntem doua case intruna suntem doar o pereche care suntem aici de un an, in altra casa este o pereche cu doi copii de 6 si 3 ani care inca nu s-au mutat cu tot, si mai este un barbat singur care s-a angajat ingrijitor de animale intro o casa din sat.
delfinio
 
Posts: 64
Joined: Mon Sep 03, 2012 7:49 pm

Re: proiect de comunitate in bihor

Postby lias » Mon Apr 22, 2013 12:38 pm

Buna Quim,
Am fost in weekend in zona Colesti-Camp si cred ca se potriveste descrierii tale, ma gandeam sa-i intreb pe localnici, dar pana la urma ne-am lasat pagubasi, nu vroiam sa va vizitam fara sa te fi anuntat in prealabil. Noi suntem un cuplu din Oradea si am dori sa aflam mai multe despre comunitatea voastra. daca esti de acord sa conversam, adresa mea este lia_or@yahoo.com.
lias
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 07, 2013 7:02 pm

Previous

Return to Comunitati autosustenabile

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron