Regulament forum

Regulament forum

Postby admin » Mon Jun 25, 2012 7:12 pm

Acesta pagina trebuie citita inainte de inregistrarea .

In momentul in care ai postat pe Forumul "AUTOSUSTENABIL" se considera ca ai citit acest regulament in intregime si ca esti in totalitate de acord cu continutul acestuia.

Forumul este un efort al comunitatii. Cu alte cuvinte, asta inseamna ca utilizatorii care participa la forum SUNT comunitatea. Daca doresti sa participi la forum, aminteste-ti ca si tu devii o parte din aceasta comunitate. Aceleasi principii care se aplica oricarei comunitati (familie, colegi, etc.) se aplica si aici; in plus, aceste principii sunt IMPUSE .

REGULA DE BAZA - FII RESPECTUOS. Daca cineva nu este de acord cu tine, respecta-i dreptul la propria opinie. Reciproca e valabila. Nu fi impulsiv sau nepoliticos cand iti exprimi opinia

Ce puteti trimite pe FORUM :
Toate mesajele ce tin de tematicile abordate.
ATENTIONARE ! Va rugam ca inainte de a deschide un nou subiect pe forum sa verificati daca acel subiect nu a mai fost discutat in decursul timpului, Pentru asta rasfoiti forumul sau folositi Cautarea Avansata- Advanced search

Ce nu este voie sa fie trimis :
1 - Mesaje de tip comercial (reclama); - Nu este considerata reclama prezentarea unui anume produs (firma) relevant in discutie , mentionarea locului de unde poate fi cumparat, sau simpla mentionare a numelui acelui produs. Totusi, unele link-uri pot fi blocate daca se constata o postare abuziva a lor.
2 - Mesaje ce contin anunturi de mica publicitate . Pentru anunturi se poate folosi sectiunea "Targ" ;
3 - Mesaje care lezeaza demnitatea membrilor;
4 - Mesaje care contin atacuri la persoana (se combat opiniile si ideile si nu persoana);
5 - Opiniile negative , gen "barfa", la adresa colegilor;
6 - Mesaje scurte (gen gluma) , care reprezinta un raspuns la un alt mesaj;
7 - Mesajele care prin lipsa informatiilor nu reprezinta decat un balast pe lista (ex : multumesc , mi-ai fost de folos ; Da , si eu procedez la fel...; exces de emoticoane);
8 - Mesaje , semnaturi , avatare, ID-uri, care fac reclama la site-uri , forumuri , grupuri sau alte comunitati virtuale ce impartasesc preocupari similare;
9 - Mesaje off topic;
10 - Mesaje in care se face abuz de folosirea optiunii "quote";
11 - Mesaje denigratoare la adresa colegilor de forum . In aceasta categorie se includ si mesajele denigratoare la adresa forumului AUTOSUSTENABIL (comunitatea).
12 - Mesaje si linkuri care prin continutul lor incalca drepturile de autor.

Impunerea regulamentului:
Moderatorii/administratorul au dreptul sa aplice sanctiuni ce variaza de la un simplu avertisment , banarea contului pe o perioada (ne)determinata , pana la stergerea definitiva a contului in cauza. Aceste sanctiuni sunt aplicabile tuturor userilor ce nu respecta prezentul regulament . Moderatorii vor edita, sterge , muta sau bloca postari dupa cum cred, conform regulamentului . Daca postarea ta a fost stearsa si crezi ca nu incalca nici una din reguli , contacteaza moderatorii prin optiunea "Raportati" a topicului respectiv .Nu abuzati totusi de aceasta optiune.

Banari:
Puteti fi siguri ca banarea se face daca este necesara si numai pentru asigurarea unui cadru propice discutiilor pe forum.
Conturile clona si spamul se penalizeaza direct cu inchiderea contului. Restul incalcarilor de regulament se penalizeaza cu avertisment , banare pe o perioada determinata sau nedeterminata, dupa caz. Daca consideri ca ai fost nedreptatit, nu te plange in paginile forumului (poti folosi optiunea Raportati).

Politica forumului "AUTOSUSTENABIL", delimitari de proprietate:
1 - Acest forum nu este de tip comercial , scopul principal fiind acela de promovare a unui stil de viata autosustenabil , in cadrul unui proiect mai amplu initiat de site-ul http://www.autosustenabil.ro
2 - Toate informatiile postate pe "AUTOSUSTENABIL" sunt puse la dispozitia membrilor,gratuit si numai pentru uzul personal al acestora.
3 - Continutul informatiilor reprezinta strict opinia autorului mesajului si nu reflecta opiniile proprietarului forumului sau moderatorilor . Prin aceasta se intelege ca autorul mesajului isi asuma raspunderea juridica si morala pentru fiecare mesaj .
4 - Indiferent de continutul si calitatea mesajului,dreptul de proprietate apartine autorului.In acest sens mesajele nu pot fi folosite in scop comercial (republicate pe alte liste,site-uri, forumuri,presa,CD,etc.) decat dupa obtinerea acordului scris din partea proprietarilor de drept (autorilor mesajelor). Fac exceptie de la aceasta regula mesajele republicate in paginile site-ului http://www.AUTOSUSTENABIL.RO , in scopul atingerii obiectivului de promovare a unui stil de viata autosustenabil, in aceasta situatie fiind obligatorie doar mentionarea sursei.
5 - Adminul si moderatorii nu isi asuma nici o responsabilitate privind daunele materiale sau morale provocate de utilizarea acestui serviciu sau a informatiilor vehiculate prin el (ex:pierderi cauzate de folosirea unei informatii neconforme,deteriorari de soft sau hard , certuri , etc.) .

Modificari regulament:
1. Prin faptul ca postati sau cititi acest forum inseamna ca sunteti de acord 100% cu cele stipulate mai sus. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta/citi in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.
2. Acest regulament poate fi schimbat in functie de evolutia forum-ului. Va invitam sa il consultati frecvent.
admin
Site Admin
 
Posts: 6
Joined: Mon Jun 25, 2012 11:22 am

Return to Reguli de conduita

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron